Kipfilet met champignons als vulling voor deze kip bladerdeeg hapjes. Erg lekker!
Ingredienten kip bladerdeeg hapjes
- 1 pak bladerdeeg
- 1 kipfilet
- Zout en peper
- Paprikapoeder
- Beetje saffraan
- Peterselie
- 2 eetlepels chilisaus
- 1 ui
- 1 paprika
- Paar champignons
Bereiding kip bladerdeeg hapjes
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bak ze goudbruin. Snipper de ui, paprika, wortel en champignons. Bak deze mee en doe de kruiden erbij. Chilisaus toevoegen en even pruttelen. Laat uitlekken.
Neem een plakje bladerdeeg en snijd doormidden. Doe een eetlepel vulling erop en vouw dicht. Bestrijk met ei en bestrooi met sesamzaad. Bak ze op 220 graden in 15 min gaar….
Dit recept voor kip bladerdeeg hapjes is ter beschikking gesteld door Ellouisa.
Meer recepten
Bekijk ook andere recepten: Ramadan recepten
Ook lekkere Ramadan recepten die je wilt delen? Neem contact met ons op.
Lekker! :)
Ga ik zeker een keertje maken..
Maar je hebt de wortel niet bij de ingrediënten vermeld.